Om os

Kbh Art er en virksomhed som tilbyder et frisk og trendy udvalg af unikke fotoplakater.

 Jeg husker fra min ungdom at min far elskede at tage billeder. Hver gang vi skulle et sted hen, så var der et kamera med. Og ikke sådan et normalt lille kamera som fandtes, altså dengang inden mobiltelefonerne, nej det var et spejreflekskamera.

Da jeg selv blev ældre, købte jeg mit eget spejreflekskamera. Jeg tog straks ud, tog nogle billeder og fik dem fremkaldt som plakat hjem til mig selv. Efter at have solgt plakater til familie og venner, kom der langsom forespørgsler fra flere og flere, på køb af mine plakater. 

Derfor besluttede jeg mig for at starte Kbh Art i 2017. For at kunne tilbyde mine billeder og plakater ud til flere folk.

 

Hvorfor så navnet Kbh Art? Det kommer fra at mit udgangspunkt for mine første billeder var København. En utrolig flot by, med mange gode vinkler og farver. Desuden er fotografering en kunstform. En kunstform hvori vi kan udtrykke vores og andres følelser og stemninger, og jeg elsker at tage ud i byen og landet for at finde dem. Så Kbh Art lå lige til højrebenet for mig.

Jeg arbejder målrettet på at sikre dig som kunde et spændende udvalg af plakater, som du kan bruge til at udtrykke din personlige stil med. Derfor tager jeg løbende fotografier og lægger dem på siden, og har du forslag til motiver, så er du mere end velkommen til at kontakte mig enten her på siden, på min Facebook eller på mail Hey@kbhart.dk

Alle mine plakater trykkes på 240 gram fotopapir som er yderst holdbart og som sikrer dig en flot plakat i mange år fremover. Desuden gør papirets look at plakaterne træder mere frem i forhold til meget andet papir, samtidig med at genskin fra lys og vinduer reduceres. Alt tryk foregår desuden i Danmark.

Når du skal indramme din plakat, så anbefaler jeg altid at sætte pap under plakaten inden indramning, som kan afhjælpe problemer med at plakaten buler inde under glasset.

Jeg håber at du syntes om min side, plakater og akustikbilleder- jeg tager meget gerne imod ris og ros. 

 

Med venlig hilsen

 


Kbh Art 

 


Andreas Lillevang Farganis
Arnold Nielsens Boulevard 56 st.tv
2650 Hvidovre
CVR: 38481304

Mail: Hey@Kbhart.dk
Farganis Company IVS

Miljøvenligpakning

                                                                                                  

Du må også meget gerne følge mig på Instagram og Facebook
Her kan du se mine plakater